HIDRO PRAHOVA SA a obținut Certificatul de Aprobare pe Sistemul de Managament al Calității ISO 9001:2015
Operatorul regional al sistemelor de apă și canalizare din județul Prahova, HIDRO PRAHOVA SA, a obținut Certificatul de Aprobare pe Sistemul de Managament al Calității ISO 9001:2015, aplicabil domeniului de activitate “Captare, tratare și distribuție apă, colectare și epurare ape uzate”, aprobat de către Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA).

Certificatul de Aprobare a fost acordat operatorului HIDRO PRAHOVA SA în urma auditului de recertificare desfășurat la finalul anului 2017, care a vizat inclusiv sucursalele societății din Bușteni, Sinaia, Comarnic, Breaza, Câmpina, Vălenii de Munte, Urlați, Slănic, Plopeni, Băicoi și Mizil.

Managementul calității, conform standardului ISO 9001:2015, este structurat pe conceptul evolutiv al îmbunătățirii activității. Acesta confirmă faptul că societatea HIDRO PRAHOVA SA are infrastructura, procedurile și resursele necesare pentru monitorizarea și îmbunătățirea performanțelor, în scopul eficientizării constante a serviciilor și creșterii gradului de satisfacție a clienților.

Hidro-PH-Certif...
Hidro-PH-Certificat-ISO
Hidro-PH-Certif...
Hidro-PH-Certificat-ISO
Hidro-PH-Certif...
Hidro-PH-Certificat-ISO

Ziar Consiliul Judetean Prahova

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.