”Lucrări de înlocuire arzătoare și instalații, construire fundații amplasare ventilatoare, platforme acces și lucrări conexe aferente cazanului 5 și reabilitarea coșului de fum nr.2 aferent etapei 2x105 MW”

Consiliul Județean Prahova anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare revizuite sau a deciziei de emitere a acordului de mediu revizuit pentru proiectul ”Lucrări de înlocuire arzătoare și instalații, construire fundații amplasare ventilatoare, platforme acces și lucrări conexe aferente cazanului 5 și reabilitarea coșului de fum nr.2 aferent etapei 2x105 MW”, amplasat în Județul Prahova, comuna Brazi.

Decizia autorităţii de mediu, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, Str. Gr. Gh. Cantacuzino nr. 306, Ploiesti şi la sediul Consiliului Județean Prahova, B-dul Republicii nr. 2-4, în zilele de luni - vineri, între orele 08,00 – 14,00, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmph.anpm.ro .

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, Str. Gr. Gh. Cantacuzino nr. 306, Ploiesti, în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.