Vineri, 11 ianuarie 2019, la ora 08:30, în judeţul Prahova nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe majoritatea sectoarelor de drum, în condiţii specifice de iarnă.

În cursul nopții s-a intervenit cu autospeciale cu lamă pentru îndepărtarea stratului de zăpadă de pe carosabil şi cu utilaje de împrăştiere a materialului antiderapant, în funcție de nivelele de intervenție aprobate.

În continuare se acţionează permanent cu autospeciale cu lamă pentru îndepărtarea stratului de zăpadă de pe carosabil şi lărgirea căii de rulare şi cu utilaje de împrăştiere a materialului antiderapant pentru combaterea fenomenului de polei.

În zonele cu expunere solară limitată (zonele montane și zonele împădurite), carosabilul este acoperit partial cu zăpadă frământată și bătută.

Pentru a se informa sau pentru a sesiza anumite aspecte legate de circulația în condiții de iarnă pe drumurile județene, cetățenii au la dispoziție următoarele numere de telefon: 0244/514545 – interior 290; 0244.54.33.76; 0786.715.157.

zapada1

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.