romania2019.eu

Comunicate de presă

Evenimente

 • Doamne ajută cui sărută şi prieşte cui iubeşte!

  Doamne ajută cui sărută şi prieşte cui iubeşte!

  Doamne ajută cui sărută şi prieşte cui iubeşte! Este îndemnul sub care, Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova vă invită vineri, 22 februarie 2019 începând cu ora 10.00, pe strada Toma Caragiu nr. 10, Ploieşti, să celebrăm dragostea, bucuria, energia, tinereţea şi emoţia primelor trăiri ale gesturilor tandre ce anunţă venirea primăverii.
 • Drag şi dragoste de Dragobete

  Drag şi dragoste de Dragobete

  Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova şi secţiile sale din Ploieşti şi din judeţ vă invită, în zilele de 20, 22 şi 24 februarie 2019, să celebrăm cu "Drag şi dragoste de Dragobete” tradiţiile şi obiceiurile specifice sărbătorii iubirii la români.
 • Lansarea volumului

  Lansarea volumului "Călător pe Planeta Albastră"

  Consiliul Județean Prahova și Biblioteca Județeană ”Nicolae Iorga vă invită, joi, 31 ianuarie 2019, ora 18.00 la lansarea volumului Călător pe Planeta Albastră, autor Victor Teodoru, jurnalist, om de televiziune, autor de documentare. Invitat dl. Acad.dr. Ovidiu Bojor.

Anunțuri

Date de contact:
Adresa: Ploiesti, str. Subl. Erou Calin Catalin, Nr. 1, Palatul Culturii
Telefon: 0244-523.719
Fax: 0244-511.970
Email: office@muzbioph.ro
Web: www.muzbioph.ro
Director general: Prof. Dr. Emilia IANCU

Prezentare:

Motto: Inainte de a fi istorie, cultura si civilizatie, omul a fost, este si va fi natura.

MUZEUL JUDETEAN DE STIINTELE NATURII PRAHOVA se prezinta ca o importanta institutie cultural-stiintifica si educativa a judetului, fiind recunoscut, de altfel, pe plan national, ca unul dintre cele mai serioase si mai prestigioase centre de acest profil din Romania. Activitatea expozitionala si lucrul direct cu publicul se desfasoara in sapte sectii, fiecare cu o identitate bine conturata, din punct de vedere al tematicii stiintifice si al functionalitatii cultural-educative, avand, in acelasi timp, si o judicioasa repartizare teritoriala, fiind amplasate atat in resedinta judetului, cat si in trei zone geografice cu o deosebita semnificatie culturala si turistica.

Pe langa expozitiile permanente din cele sase sectii, Muzeul Judetean de Stiintele Naturii Prahova organizeaza si expozitii temporare, itinerante, pe tematici diverse - biologie, geologie, mineralogie, paleontologie, antropologie, protectia mediului, mestesuguri si ocupatii traditionale, precum si conferinte si simpozioane.

Ziar Consiliul Judetean Prahova

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

prioritatile orasului tau