Prima pagina  Galerie foto-evenimente  Contact   
Joi 22 Iunie 2017   
CONSILIUL JUDETEAN |  APARATUL DE SPECIALITATE  |  INSTITUTII SUBORDONATE  |  STRATEGII-PROGRAME  |  PROIECTE  |  DOCUMENTE ONLINE |  ENERGII REGENERABILE
INFORMATII PUBLICE
PROGRAM AUDIENTE
ACCES PERSOANE DIZABILE
RAPOARTE DE ACTIVITATE
SERVICII PUBLICE
ACHIZITII PUBLICE
ECONOMIC
TAXE SI TARIFE
URBANISM
LEGISLATIE
APLICAREA LEGII 154/ 2012 A INFRASTRUCTURII DE COMUNICATII ELECTRONICE
LEGATURI INSTITUTIONALE
CAUTA IN SITE
INFORMATII UTILE
SITE-uri PRAHOVENE
MASS-MEDIA LOCALE
ONG-uri
PAGINI UTILE
SCURT ISTORIC
POSTURI VACANTE CJPH

Vizualizare lista posturi vacante
Numarul de vizitatori 4864431
Data ultimei actualizari 22 Iunie 2017
  EVENIMENTE
INFORMARE DE PRESA - 15.05.2017
Data evenimentului:  2017-05-15
 

                                          Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Ludmila  Sfîrloagă  a participat  luni,  15 mai 2017, în  Ploieşti, la Ziua Dreptului Internaţional Umanitar. Potrivit legii, aceasta este stabilită pentru  14 mai deoarece la data de 14 mai 1954, România a devenit parte la Convenţiile umanitare de la Geneva.

                                           Vicepreşedintele Ludmila Sfîrloagă a precizat că situaţia geopolitică globală şi regională este una ce se află într-o continuă schimbare cu ameninţări şi riscuri evidente, si de aceea, problematica prezentată  la această ediţie de Asociaţia Română de Drept Umanitar - Filiala Prahova, trebuie sa fie tratată cu maximă responsabilitate. Frecvenţa şi amploarea crescândă a tensiunilor şi conflictelor îngrijorează comunitatea internaţională prin amploarea, între altele,  a dimensiunii pierderii iremediabile a unor importante valori culturale.

                                                De remarcat,  în contextul seriei de manifestări dedicate acestui eveniment, este faptul că s-a organizat în cooperare cu instituţii de învăţământ din Republica Moldova. Consiliul Judeţean Prahova s-a alăturat acestui demers prin acordarea unor diplome unor unităţi de învăţământ, precum şi profesorilor care au îndrumat elevii în a reda în forme artistice ideile înălţătoare de unitate a valorilor noastre naţionale şi spirituale; astfel vicepreşedintele Ludmila Sfîrloagă a acordat  Liceului Teoretic ,,Ion Creangădin Chişinău ,, Diploma de excelenţă pentru participarea la concursul de pictură organizat cu ocazia Zilei Dreptului Internaţional Umanitar”, editia a IV- a.

                                                 Manifestarea culturală de astăzi a creat premisele identificarii  unor  căi de a da o soluție unei probleme deosebit de complexe, cum este cea a protejării patrimoniului cultural al omenirii, dar în mod deosebit al celui naţional.  La eveniment au mai participat: Emil Drăgănescu, subprefectul Judeţului Prahova; reprezentanţi ai Primăriei Ploieşti; parlamentari  de Prahova; reprezentanţi ai instituţiilor de cultură.

  

FOTO - eveniment

                             

                                                                                                                                  Biroul  de  Presa

 

DESCOPERA PRAHOVA
PREZENTARE GENERALA
HARTA JUDETULUI
ALESII LOCALI
INFORMATII PRIMARII
MANIFESTARI COMERCIALE
CALENDAR CULTURAL, ARTISTIC SI RELIGIOS
INFORMATII PENTRU AFACERI
COMUNICATE DE PRESA
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Ludmila Sfîrloagă a avut luni, 19 iunie 2017 o întrevedere cu reprezentanţii Asociaţiei Pensionarilor Prahova  
detalii...
Informare cu privire la serviciile de salubrizare  
detalii...
Administratorul public al Judeţului Prahova, Fabioara Ionescu a participat marţi, 30 mai 2017, la evenimentul de promovare al Programului ,, Fiecare copil în grădiniţă”  
detalii...
Vezi toate stirile
POTENTIAL TURISTIC
VISIT PRAHOVA
MONUMENTE
PEISAJE
AGROTURISM
Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura - FAO
   PRIMA PAGINA  |  GALERIE FOTO-EVENIMENTE  |  CONTACT  |  GHID NAVIGARE  |  TERMENI SI CONDITII   
Site oficial realizat in cadrul Sistemului Informatic Integrat in Administratia Publica Locala a Judetului Prahova - V3 2009