bogdan toader presedinte consiliul judetean prahova

Măsuri privind corespondența adresată de persoanele fizice sau juridice către Consiliul Județean Prahova, în contextul epidemiei de coronavirus

Începând cu data de 17 iulie 2020, pe perioada prelungirii stării de alertă, pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activității în condiții de securitate și sănătate în muncă, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a stabilit ca întreaga corespondență adresată Consiliului Județean Prahova să fie transmisă strict prin mijloace electronice sau prin servicii poștale.

Este interzisă preluarea corespondenței direct de la solicitanți, petiționari sau reprezentanți ai persoanelor fizice sau juridice.

Totodată, începând cu data de 17 iulie, pe perioada prelungirii stării de alertă, audiențele susținute de conducerea Consiliului Județean Prahova se suspendă.

Transmiterea online către Consiliul Județean Prahova a solicitărilor persoanelor fizice sau juridice poate avea loc astfel :

  • prin completarea formularului de contact din pagina prezentului site, respectiv http://www.cjph.ro/contact - în cazul petițiilor simple (care nu necesită atașarea unui document) ;
  • prin intermediul portalului https://www.siugrc-cjph.ro/ , urmând procedura de lucru indicată în prima pagină a acestuia (Adresa 6603 din 27 martie 2020 ) - pentru solicitări din domeniul urbanism și amenajarea teritoriului;
  • prin intermediul serviciului documente online din cadrul portalului https://portal.cjphra.ro/ pentru restul tipurilor de solicitări – este recomandabil ca documentele atașate să fie de tip *.pdf sau *.gif și să nu depășească dimensiunea maximă de 2 MB ;
  • prin e-mail – transmiterea documentelor cu dimensiunea maximă de 20 MB făcându-se către una dintre adresele de corespondență electronică ale Consiliul Județean Prahova : cons_jud@cjph.ro, relatii@cjph.ro , informatii@cjph.ro

Adresa pe care se poate transmite corespondența în cazul utilizării serviciilor poștale este : B-dul Republicii, Nr. 2-4, Palatul Administrativ, Ploiești, județul Prahova.

Comunicate de presă

Evenimente

Anunțuri

20 martie 2018 colectia   centenar ed.librex1Consiliul Judeţean Prahova şi Biblioteca Județeană ”Nicolae Iorga” vă învită la evenimentele culturale organizate cu prilejul sărbătoririi Zilelor Bibliotecii Județene ”Nicolae Iorga” în perioada 20-22 martie 2018. Activități desfășurate în cadrul Programului "România 100"

Consiliul Judeţean Prahova şi Biblioteca Județeană ”Nicolae Iorga” vă învită la evenimentele culturale organizate cu prilejul sărbătoririi Zilelor Bibliotecii Județene ”Nicolae Iorga” în perioada 20-22 martie 2018. Activități desfășurate în cadrul Programului "România 100"

Anul 1918 reprezintă actul de voinţă a românilor de a trăi în cuprinsul unuia şi aceluiaşi stat – România. 2018 este un an important pentru România care marchează 100 de ani de la Marea Unire.

Centenarul este un recurs la memorie, la rememorarea faptelor înaintașilor și o cuvenită reverență față de jertfele lor de pe câmpurile de luptă.


Afiş Zilele Bib...
Afiş Zilele Bibliotecii Județene ”Nicolae Iorga”
Program Zilele ...
Program Zilele Bibliotecii Județene ”Nicolae Iorga”
Cenaclul de Art...
Cenaclul de Arte Plastice
100 ani Unirea ...
100 ani Unirea Basarabiei cu România
Colecţia Centen...
Colecţia Centenar
Cartea Româneas...
Cartea Românească
Trepte ale Unir...
Trepte ale Unirii Românilor
Lansare album P...
Lansare album Ploieştii în Marele Război
Lansare album M...
Lansare album Miracolul Reîntregirii

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.