Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, a semnat contractul pentru Servicii de elaborare a Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul de investiţii „Variantă Ocolitoare Mizil“.

Studiul propune analiza a două variante de drum ocolitor, ambele având o lungime de aproximativ şase kilometri.

Realizarea acestei centuri ocolitoare va duce la creșterea mobilității, la reducerea timpului de deplasare pentru transportul de persoane, mărfuri, materie primă etc., mărirea siguranţei circulaţiei atât rutiere cât şi pietonale, scăderea noxelor şi, de asemenea, va contribui la dezvoltarea zonei.

Varianta ocolitoare, care va avea caracteristicile unui drum judeţean, va beneficia de o serie de lucrări de artă de tip poduri şi podeţe, de pasarele etc.

Studiul de Fezabilitate pentru varianta ocolitoare Mizil va fi realizat de Asocierea de firme SC DINENG DEV SRL – SC RIA DESIGN CONSULTING SRL – SC INCONS DEVELOPMENT SRL, prin Lider de Asociere SC DINENG DEV SRL.
Durata realizării acestui SF, finanţat din fonduri ale Consiliului Judeţean Prahova, este de 90 de zile de la semnarea contractului.

Un contract similar a fost semnat deja, în această lună, pentru drumul Azuga-Buşteni, urmând ca după finalizarea procedurilor de licitaţie să fie parafate şi studiile de fezabilitate ale variantelor ocolitoare Păuleşti, Comarnic, Băneşti-Valea Doftanei.SF Mizil

Hartă deszăpezire

deszapezire

Reorganizare

donare sange2017

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară

Ziar Consiliul Județean Prahova

  • Ziar CJPH

Consultare publică - Planul teritorial pentru tranziție justă 2021-2027

POTJ 2021 2027

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.