Vineri, 8 septembrie 2017, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Ludmila Sfîrloagă, a participat la ședința de analiză și aprobare a ,,Planului comun de acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului didactic și prevenirea delicvenței juvenile în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ preuniversitar”.

La ședință, desfășurată la sediul Prefeturii Prahova, au mai participat Emil Drăgănescu – Subprefectului Județului Prahova, Nicolae Angelescu – Inspector Școlar General – Inspectoratul Școlar Județean, Liviu Coman – Inspector Șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Colonel Alexandru Enescu”, locotenent colonel Mihai Drăgan - Inspector Șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Șerban Cantacuzino”, comisar șef de poliție Ginel Preda – Inspectoratul Județean de Poliție, colonel Aurelian Costache - Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Matei Basarab” Ploiești.

Astfel, la nivelul județului Prahova a fost elaborat Planul comun de acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului didactic și prevenirea delicvenței juvenile în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ preuniversitar. Planul, realizat sub autoritatea Instituției Prefectului Prahova aduce laolaltă mai multe instituții care vor acționa: Poliția națională, Poliția locală, Jandarmeria, Inspectoratul Școlar Județean și Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Șerban Cantacuzino”.

Instituțiile implicate vor realiza, în comun, acțiuni pentru asigurarea protecţiei unităţilor de învăţământ, siguranţei elevilor şi a personalului didactic în şcoală şi în preajma acesteia. Totodată, planul comun prevede eficientizarea activităţii de combatere a violenţelor şi a altor fapte antisociale comise în mediul şcolar dar și prevenirea încălcării regulilor şi normelor de conduită în şcoală şi în spaţiul public.

 

dsc_12321
dsc_12321
dsc_12331
dsc_12331
dsc_12381
dsc_12381

Hartă deszăpezire

deszapezire

Reorganizare

donare sange2017

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară

Ziar Consiliul Județean Prahova

  • Ziar CJPH

Consultare publică - Planul teritorial pentru tranziție justă 2021-2027

POTJ 2021 2027

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.