În data de 23.01.2018, Consiliul Județean Prahova a fost informat că operatorul de transport S.C.’’MARIN STELIAN TRANSPORT INTERNAȚIONAL MARFĂ ȘI PERSOANE” S.R.L care deține prin contract de delegare a gestiunii traseele nr.32 - Ploiești-Blejoi, nr. 74 - Ploiești-Bărcănești-Odăile, va fi sancționat de către ISCTR, prin “decizia de suspendare a licenței de transport”, fiind somat să depună licența în termen de 5 zile de la primirea notificării pentru implementarea acestei măsuri.

În consecință, operatorului mai sus menționat i se va interzice orice activitate de transport pe perioada suspendării, astfel traseele județene pe care acesta le efectua în mod normal vor rămâne descoperite, fiind direct afectați sute de călători.

În vederea găsirii unei variante de rezolvare a curentei situații, Consiliul Județean Prahova și Prefectura Prahova au contactat reprezentanții ISCTR București și ARR Prahova, însă acest demers nu a dus la o soluționare a problemei.

În continuare Consiliul Județean Prahova caută o soluție legală care să vină în întampinarea utilizatorilor acestor trasee județene.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.