Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, a primit vineri, 09 martie, 2018, vizita Ambasadorului Franței la București, Excelența Sa Michèle Ramis. Oficialul francez a fost însoţit de către Michel Monsauret - ataşat de cooperare educativă, Coordonator al Alianţelor Franceze din România şi de Christophe Gigaudaut - Consilier de Cooperare şi acţiune culturală, Director al Institutului Francez din România.

În cadrul vizitei, doamnei Ambasador i-au fost prezentate atât oportunităţile de afaceri ale judeţului, potentialul economic şi investiţional, cât şi cele mai importante proiecte aflate în derulare la nivelul Consiliului Judeţean.

În acest context, o atenţie aparte a fost acordată oportunităţilor oferite de parcurile industriale, Prahova fiind primul judeţ din ţară care a dezvoltat un astfel de proiect.

De asemenea, preşedintele Bogdan Toader a prezentat principalele obiective turistice şi culturale ale judeţului, evidenţiind, totodată, că Prahova este judeţul Aurului Negru, Turismului Montan şi a Vinurilor Roşii.

Excelenta Sa, Michèle Ramis şi-a exprimat disponibilitatea de a face cunoscută oferta Prahovei în rândul reprezentanţilor mediului de afaceri din Franţa, arătându-şi intenţia de a facilita cooperarea academică în special în domeniul petrolier şi a energiei verzi.

Totodată, ambasadorul Franţei s-a arătat interesat de a intensifica colaborări şi în alte domenii precum agricultură, turism, energie, cultură etc. La întâlnirea de astăzi au mai participat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Ludmila Sfârloagă, primarul Municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, subprefectul Judeţului Prahova, Emil Drăgănescu şi preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu.

Vizita ambasado...
Vizita ambasadorul Franței
Vizita ambasado...
Vizita ambasadorul Franței
Vizita ambasado...
Vizita ambasadorul Franței
Vizita ambasado...
Vizita ambasadorul Franței

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.