Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, a primit astăzi, 10 aprilie 2018, vizita ambasadorul Irlandei la București, Excelența Sa Derek Feely.

Oficialul irlandez a fost însoţit de către Liviu Buzilă - ataşat comercial în cadrul Ambasadei Irlandei.

În cadrul discuțiilor, domnului Ambasador i-au fost prezentate atât oportunităţile de afaceri ale judeţului, potentialul economic şi investiţional, cât şi cele mai importante proiecte aflate în derulare la nivelul Consiliului Judeţean.

Cei doi oficiali au discutat și despre modalitățile de consolidare a schimburilor comerciale bilaterale precum și despre oportunitățile de dezvoltare a cooperării sectoriale în domenii precum: agricultură, tehnologia informației, educație, turism, produse agroalimentare, zootehnie și băuturi.

Excelența Sa Derek Feely, s-a declarat interesat de cele prezentate, de potențialul județului și și-a exprimat disponibilitatea de a face cunoscută oferta județului Prahova în rândul investitorilor irlandezi pentru a pune bazele unei colaborări bilaterale avantajoase.

La întâlnirea de astăzi au mai participat prefectul Judeţului Prahova, Mădălina Lupea și preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu.

Vizita ambasado...
Vizita ambasador Irlanda
Vizita ambasado...
Vizita ambasador Irlanda
Vizita ambasado...
Vizita ambasador Irlanda
Vizita ambasado...
Vizita ambasador Irlanda

Hartă deszăpezire

deszapezire

Reorganizare

donare sange2017

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară

Ziar Consiliul Județean Prahova

  • Ziar CJPH

Consultare publică - Planul teritorial pentru tranziție justă 2021-2027

POTJ 2021 2027

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.