Miercuri, 25 aprilie 2018, administratorul public al Judeţului Prahova, Fabioara Ionescu a participat la întrunirea de lucru cu administratorii publici ai primăriilor din judeţ.
În cadrul acestei întrevederi prezidate de Marian Florea, preşedintele Asociaţiei Administratorilor Publici din România (AAPRO), au fost dezbătute direcţiile de acţiune pentru anul 2018, fiind prezentată activitatea asociaţiei la nivel naţional.

Temele de discuţie de pe ordinea de zi au vizat şi aspecte privind: activitatea, statutul şi rolul administratorului public la nivel local şi judeţean; propuneri privind modificarea anumitor elemente legislative; înfiinţarea unei şcoli naţionale a administratorului public.

Tot astăzi a fost înfiinţată filiala judeţeană a Asociaţiei Administratorilor Publici din România (AAPRO), al cărei preşedinte este Fabioara Ionescu, administratorul public al judeţului Prahova.

Este a - VI –a filială constituită la nivel naţional; în judeţul Prahova există aproximativ 20 de posturi de administratori publici ocupate, 10 fiind vacante.

Fabioara Ionescu, în calitatea sa de preşedinte al filialei judeţene i-a încurajat pe administratorii publici în funcţie să se implice în activitatea asociaţiei AAPRO - o structură cu adevărat reprezentativă a administraţiei publice, aducând beneficii comunităţilor locale pe care le reprezintă.

La eveniment au mai participat: Vasile Pătraşcu, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova şi Mădălina Lupea, prefectul Județului Prahova.

AAPRO
AAPRO
AAPRO
AAPRO
AAPRO
AAPRO
AAPRO
AAPRO
AAPRO
AAPRO
AAPRO
AAPRO
AAPRO
AAPRO
AAPRO
AAPRO
AAPRO
AAPRO
AAPRO
AAPRO

Hartă deszăpezire

deszapezire

Reorganizare

donare sange2017

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară

Ziar Consiliul Județean Prahova

  • Ziar CJPH

Consultare publică - Planul teritorial pentru tranziție justă 2021-2027

POTJ 2021 2027

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.