Consiliul Județean Prahova a depus astăzi, 16 mai 2018, în vederea finanțării din fonduri Europene nerambursabile, Proiectul cu titlul „Construcția, reabilitarea, modernizarea, extinderea și echiparea infrastructurii educaționale pentru Centrul Școlar de Educație Incluzivă, Orasul Breaza, Județul Prahova".

Obiectivul general al proiectului îl constituie îmbunătăţirea infrastructurii de educaţie incluzivă şi implicit a procesului educaţional.
Acesta va contribui atât la creşterea nivelului calitativ al procesului educational special, cât și la creșterea gradului de participare la nivelul învățământului special primar, gimnazial şi professional.

Obiectivul specific al proiectului constã în reabilitarea şi refuncţionalizarea construcţiei existente şi mansardarea în volumul podului a clãdirii pentru crearea de noi spaţii necesare procesului educaţional din cadrul Centrului Școlar de Educație Incluzivă, din Breaza.

Amenajarea noilor sãli de clasã, a cabinetelor şi a celorlalte spaţii se va face astfel încât întreg sediu sã rãspundã nevoilor specifice şi individualizate ale copiilor în raport cu tipul dizabilitatii.

Astfel, noua clădire va beneficia de absolut toate condițiile necesare unei unități de învățământ în care își desfășoară activitatea persoanele cu dizabilități.

Valoarea totală a proiectului este de 5.796.588,75 lei.

Proiect Școală ...
Proiect Școală Breaza
Proiect Școală ...
Proiect Școală Breaza
Proiect Școală ...
Proiect Școală Breaza

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.