Miercuri, 13 iunie 2018, la Piteşti a avut loc şedinţa Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, eveniment la care a participat şi preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader.

Întâlnirea a fost coordonată de ADR Sud Muntenia şi a reunit preşedinţii de consilii judeţene, primari de municipii reşedinţă de judeţ, reprezentanţi ai oraşelor şi comunelor din Regiunea de Dezvoltare Sud Muntenia, ce include judeţele: Argeş, Prahova, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu, Ialomița și Călărași.

Pe ordinea de zi a şedinţei s-a regăsit şi proiectul de hotărâre privind modificarea modului de calcul a contribuţiilor anuale ale consiliilor judeţene la bugetul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, începând cu anul 2019, în funcţie de populaţia judeţului.

Totodată, a fost prezentat stadiul POR 2014-2020, în Regiunea Sud Muntenia, precum şi două informări privind proiectele implementate de ADR Sud Muntenia şi implementarea axei prioritare 4. Preşedintele Bogdan Toader a apreciat importanţa pe care o are Programul Operaţional Regional, judeţul Prahova având în derulare un numar de 15 proiecte finanţate prin POR 2014 -2020.

CDR Sud Munteni...
CDR Sud Muntenia
CDR Sud Munteni...
CDR Sud Muntenia
CDR Sud Munteni...
CDR Sud Muntenia

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.