Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader a reiterat, în cadrul unei conferinţe de presă, susținearea administrației județene pentru evenimentul "Hai cu noi în țara campionilor", ce va fi organizat sâmbătă, 6 octombrie 2018, ora 11:00 de către Federația Română de Gimnastică.

Prin această manifestare sportivă ce se va desfășura la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești, se dorește o selecție a copiilor cu vârste între 4 și 7 ani, pentru cluburile locale de gimnastică.

Prezentă la conferința de presă, Andreea Răducan, președintele Federației Române de Gimnastică și campioană mondială la gimnastică, a apreciat sprijinul Consiliului Județean Prahova acordat evenimentului de sâmbătă, dar și sportului în general, precizând că acțiunea de la Ploiești este o premieră la nivel național, ulterior urmând a se desfășura la Buzău și Arad.

Județul Prahova a avut de-a lungul timpului sportivi ce au performat la nivel internațional în mai multe discipline, inclusiv cel al gimnasticii.

Copii ce se vor înscrie la selecția de sâmbătă, vor face cunoștință cu personalități din domeniul gimnasticii, care îi vor încuraja și susține.

Atât ei cât și cei prezenți la eveniment, îi pot întâlni pe Octavian Bellu, Corina Ungureanu, Andreea Răducan, Silvia Stroescu, Marius Urzică, oameni cu care România se poate mandri, adevărați ambasadori ai sportului.

Evenimentul "Hai cu noi în țara campionilor", promovează și Campionatele naționale de gimnastică artistică, ce se vor desfășura la Ploiești, Sala Olimpia, în perioada 12-14 octombrie 2018.

Hai cu noi în ț...
Hai cu noi în țara campionilor
Hai cu noi în ț...
Hai cu noi în țara campionilor
Hai cu noi în ț...
Hai cu noi în țara campionilor
Hai cu noi în ț...
Hai cu noi în țara campionilor

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.