Consiliul Județean Prahova a depus joi, 18 octombrie 2018, în vederea finanțării din fonduri Europene nerambursabile, proiectul cu titlul „Extinderea, reabilitarea, modernizarea şi dotarea ambulatoriului integrat al Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploieşti”.

Obiectivul general al proiectului propus îl constituie creșterea accesibilității serviciilor de sănătate și îmbunătățirea stării de sănătate a populației din județul Prahova prin asigurarea de servicii medicale complexe în regim ambulatoriu care intră în categoria serviciilor esențiale pentru populație.

Consiliul Județean Prahova și-a manifestat interesul față de infrastructura de sănătate a județului și a recurs la demararea acţiunilor de extindere, reabilitare, modernizare și dotare a Ambulatoriului integrat al Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploieşti, date fiind condițiile în care se desfășoară în momentul de față activitatea medicală: spațiile funcționează în parametrii subdimensionali, circuitele funcționale nu corespund normativelor în vigoare, parțial dotările sunt vechi.

Ridicarea nivelului calitativ al actului medical prin extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea ambulatoriului integrat al Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploieşti.

Existența unui spațiu adecvat pentru a satisface volumul pacienților prezentați este imperios necesară pentru funcționarea adecvată a ambulatoriului.

Lucrările propuse proiect vor asigura condiţiile optime de desfăşurare a activităţii medicale din cadrul Ambulatorului Integrat, crearea unui flux medical bine conceput care să fluidizeze activitatea medicală specifică ambulatorului şi a serviciilor specifice investigaţiilor paraclinice, reducerea timpilor de aşteptare precum şi reducerea numărului de redirecţionări ale pacienţilor.

Spitalul de Obs...
Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploieşti
Spitalul de Obs...
Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploieşti
Spitalul de Obs...
Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploieşti
Spitalul de Obs...
Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploieşti

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.