Joi, 4.04.2019, s-a finalizat recepția la lucrările de deviere a traficului greu de marfă și de tranzit între drumurile naționale DN 1B și DN1 pe drumul județean DJ 236.

Această măsură a fost luată ca urmare a creșterii traficului rutier din ultimii ani, pe tronsonul cuprins între intersecția cu DN 1 (zona stației de carburanți Petrom-Hypermarket Metro Ploiești) și intersecția cu DN1 A (zona stației de carburanți Rompetrol – Blejoi), ceea ce a dus la blocaje sau chiar la producerea unor evenimente rutiere.

Luând seama de această situație, administrația județeană a dorit decongestionarea și desfășurarea în siguranța a circulației în zona menționată, prin devierea traficului greu pe drumul județean DJ 236 (special realizat în acest scop). Lucrările au fost semnalizate corespunzător cu panouri de orientare, montate pe ambele sensuri. Inscripționarea acestora și amplasarea s-a făcut în conformitate cu macheta anexată mai jos.

Având în vedere că siguranța rutieră și menținerea în stare de viabilitate a drumurilor, sunt priorități ale Consiliului Județean Prahova, acest proiect vine în sprijinul prahovenilor, dar și al celor aflați în tranzit în zona menționată.

DN1B DN1

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.