Platformă online pentru serviciile furnizate cetățenilor județului Prahova de către funcționarii Consiliului Județean Prahova

Consiliul Județean Prahova, reprezentat de președintele Bogdan Toader, a semnat, miercuri, 3 iulie 2019, contractul de finanțare pentru proiectul ,,Simplificare administrativă și optimizarea serviciilor pentru cetățeni în județul Prahova”.

Acesta este finanțat din Fondul Social European (FSE), în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, Axa prioritară 2 – Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente.
Prin proiectul menționat, se urmărește reducerea birocrației și a timpului petrecut de către cetățeni (în special locuitori ai județului Prahova) la ghișee, prin optimizarea proceselor orientate către cetățeni, în concordanță cu Strategia pentru Consolidarea Administrației Publice.

Scopul acestui proiect este eficientizarea proceselor orientate către cetățeni și entități juridice, prin realizarea unei platforme de furnizare online a serviciilor specifice Consiliului Județean Prahova, introducerea serviciilor online, digitalizarea proceselor de administrare a documentelor, prin arhivarea electronică și retro-digitalizarea documentelor din arhivă.

Valoarea totală a proiectului ,,Simplificare administrativă și optimizarea serviciilor pentru cetățeni în județul Prahova” este de 2.711.077,45 lei cu TVA, din care contribuția beneficiarului este de 54.221,55 lei, iar perioada de derulare este de 30 de luni.

Implementarea proiectului va conduce, implicit, și la îmbunătățirea modului de lucru al angajaților instituției, prin oferirea accesului facil, rapid și partajat la documentele aflate în lucru, respectiv la documentele din arhiva electronică cu care interacționează, precum și la scurtarea timpului de punere la dispoziție a documentelor către cetățeni.

Acest proiect reprezintă o continuare a procesului de modernizare a administrației locale, în beneficiul locuitorilor județului Prahova.

Platforma online CJP

Hartă deszăpezire

deszapezire

Reorganizare

donare sange2017

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară

Ziar Consiliul Județean Prahova

  • Ziar CJPH

Consultare publică - Planul teritorial pentru tranziție justă 2021-2027

POTJ 2021 2027

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.