Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a efectuat miercuri, 15 ianuarie 2020, o vizită de lucru pentru a verifica stadiul lucrărilor de extindere și modernizare a Unității de Primiri Urgențe (UPU), din cadrul SJU Ploiești.

Proiectul „Extindere, reabilitare,modernizare și recompartimentare unitate de primiri urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești” este finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020.

Valoarea totală a lucrărilor este de 18.566.621 de lei, din care 6.700.260 de lei reprezintă cheltuieli nerambursabile iar 11.729.621,00 lei este contribuţia solicitantului în proiect.
Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență la nivelul Unității de Primiri Urgențe Ploiești.

Beneficiarii principalii ai proiectului vor fi pacienții din Prahova și din regiune, cei aflați în tranzit, dar și personalul medical și auxiliar care deservește UPU. Acesta va beneficia de un spațiu de lucru modern și extins, cu o dotare corespunzătoare, în măsură să asigure eficiența și siguranța actului medical de urgență.

Lucrările de modernizare nu vor afecta activitatea de la Unitatea de Primiri Urgențe pentru că, într-o primă etapă, are loc extinderea corpului de clădire. Ulterior, va fi reabilitat imobilul actual, care va fi racordat la clădirea noua, cele două corpuri urmând să fie interconectate.

Modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti face parte dintr-un proiect amplu, derulat de Consiliul Județean Prahova, proiect ce vizează reabilitarea celei mai mari unități spitalicești din județ, sănătatea fiind una din prioritățile administrației județene.

La finalul vizitei în teren de ieri, președintele Bogdan Toader a apreciat calitatea lucrărilor și faptul că acestea se încadrează în graficul prevăzut de constructor.

Vizită de lucru...
Vizită de lucru la UPU Ploiești
Vizită de lucru...
Vizită de lucru la UPU Ploiești
Vizită de lucru...
Vizită de lucru la UPU Ploiești
Vizită de lucru...
Vizită de lucru la UPU Ploiești

Hartă deszăpezire

deszapezire

Reorganizare

donare sange2017

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară

Ziar Consiliul Județean Prahova

  • Ziar CJPH

Consultare publică - Planul teritorial pentru tranziție justă 2021-2027

POTJ 2021 2027

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.