De curând, s-au finalizat lucrările din cadrul Proiectului "Covoare asfaltice platforme - la unitățile spitalicești ce aparțin de Consiliul Județean Prahova”.

S-au efectuat lucrări de modernizare și reabilitare la curtea interioară a două unități medicale din subordinea administrației județene, respectiv Spitalul Obstetrică Ginecologie Ploieşti, Spitalul Județean de Urgență Ploiești, cu Secția Pneumologie și Secția Gastroenterologie (din Strada Buna Vestire).


Lucrările au constat în așternerea de covor asfaltic pe alei, căi de acces și parcări, precum și în montarea de borduri mari și borduri mici (în total 530 metri liniari), pentru a delimita căile de acces.


Este important ca pe lângă modernizarea unităților spitalicești și dotarea acestora cu aparatură medicală performantă să existe și o amenajare corespunzătoare a parcărilor și căilor de acces, elemente utile, care vin în sprijinul beneficiarilor.

Valoarea totală a lucrărilor pentru unitățile spitalicești menționate anterior este de 347.595,98 lei (fără TVA), iar suprafața asfaltată este de aproximativ 9500 m2. În total s-au realizat 200 de locuri de parcare, care vor fi utilizate atât de personalul medical, dar și de aparținători/pacienți.

Sănătatea reprezintă o prioritate pentru președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, care a sprijinit constant lucrările de modernizare/dotare a unităților medicale de nivel județean.

Covoare asfalti...
Covoare asfaltice platforme - la unitățile spitalicești
Covoare asfalti...
Covoare asfaltice platforme - la unitățile spitalicești
Covoare asfalti...
Covoare asfaltice platforme - la unitățile spitalicești

Hartă deszăpezire

deszapezire

Reorganizare

donare sange2017

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară

Ziar Consiliul Județean Prahova

  • Ziar CJPH

Consultare publică - Planul teritorial pentru tranziție justă 2021-2027

POTJ 2021 2027

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.