Încă de anul trecut, Maternitatea din Ploiești, unitate medicală aflată în administrarea Consiliului Județean Prahova, a intrat într-un proces de modernizare, fiind achiziționată aparatură medicală performantă, care vine în sprijinul pacientelor și nou-născuților.

Recent, administrația județeană a demarat implementarea proiectului "Reabilitarea termică și creșterea eficienței energetice la Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești”, iar în curând vor începe lucrările de reabilitare și anvelopare a clădirii Maternității, cu îmbunătățirea izolației termice și a hidroizolației.

Proiectul este finanțat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, axa 3, Prioritatea de investiții 3.1 - Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, Operațiunea B - Clădiri Publice.

Valoarea totală a proiectului este de 7.985.215,47 lei, iar asistenţa financiară nerambursabilă este de 6.894.511,16 lei.

Toate aceste lucrări de reabilitare vor contribui la creşterea calităţii serviciilor de cazare și tratament în unitatea spitalicească menționată anterior, servicii de care vor beneficia atât pacienții din Prahova, cât și din județele limitrofe.

Sănătatea și modernizarea unităților medicale de nivel județean rămân o prioritate pentru președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.

reabilitare termica maternitate 20aug2020

Hartă deszăpezire

deszapezire

Reorganizare

donare sange2017

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară

Ziar Consiliul Județean Prahova

  • Ziar CJPH

Consultare publică - Planul teritorial pentru tranziție justă 2021-2027

POTJ 2021 2027

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.