Printr-o rectificare bugetară aprobată într-o ședință extraordinară, Consiliul Județean Prahova a rezolvat, la inițiativa președintelui Iulian Dumitrescu, problema decontării abonamentelor gratuite pentru elevi – potrivit HG 435 din 28.05.2020.

 Bugetul alocat în acest sens acoperă sumele datorate transportatorilor de Consiliul Județean pe lunile septembrie și octombrie, precum și necesarul estimat până la finalul anului 2020.

”Așa cum am promis, în prima ședință de rectificare a bugetului după ce mi-am preluat funcția de președinte al Consiliului Județean, am rezolvat problema abonamentelor gratuite pentru elevi. Nimic nu este mai important decât să asigurăm accesul gratuit al copiilor la educație, cu atât mai mult cu cât părinții acestora ar putea fi afectați de efectele economice ale crizei sanitare pe care o traversăm”, a declarat președintele Consiliului Județean Prahova.

În opinia acestuia, relația Consiliului Județean cu transportatorii din județ trebuie să se bazeze pe respectarea legii și pe încredere.

”Eu le garantez transportatorilor că vor avea în mine un partener serios cât timp respectă legea şi oferă servicii de calitate. Cu mine ca preşedinte, vor primi toţi banii pe care Consiliul Județean Prahova îi datorează. Important este să înţeleagă că nu ne permitem să lăsăm copiii fără transport. Lucrurile trebuie să revină la normalitate. Am convingerea că nu vom mai avea probleme în eliberarea abonamentelor gratuite pentru elevii din Prahova”, a concluzionat Iulian Dumitrescu.

Hartă deszăpezire

deszapezire

Reorganizare

donare sange2017

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară

Ziar Consiliul Județean Prahova

  • Ziar CJPH

Consultare publică - Planul teritorial pentru tranziție justă 2021-2027

POTJ 2021 2027

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.