Înfiinţat în anul 1963 de către profesorul Nicolae Simache, Muzeul Ceasului este unicul de acest fel din România, prezentând evoluţia mijloacelor de măsurare a timpului pe o perioadă de peste 400 de ani, de la mijlocul secolului al XVI-lea până în prima jumătate a secolului XX. Muzeul Ceasului are un patrimoniu de peste 2000 de piese, fiind unul dintre cele mai vizitate muzee din județul Prahova.

Accesul la muzeu se va face numai cu respectarea măsurilor impuse de autorități, respectiv purtarea măștii de protecție, dezinfectarea cu substanțe pe bază de alcool sau clor, respectarea distanței sociale.

Menționăm că pentru siguranța vizitatorilor și a personalului muzeului, înainte de a pătrunde în clădire se va lua temperatura corporală, iar dacă aceasta depășește 37,3 de grade, accesul nu va fi permis. Numărul maxim permis de vizitatori (prezenţi simultan) într-o sală de expoziţie este de 5(cinci) persoane. Pe parcursul vizitării este interzisă atingerea suprafețelor și a obiectelor expuse.

Programul de vizitare al muzeului este de marți până duminică, inclusiv, în intervalele orare 09:00-12.00 – 13.00-17:00.

 

muzeul ceasului

Hartă deszăpezire

deszapezire

Reorganizare

donare sange2017

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.